Een Pondje Minder - Dieetpillen & Tabletten

Wat zijn afslankpillen?

Het innemen van afslankpillen, -poeders of -dranken zou een middel zijn om gewicht te verliezen. Deze zogenoemde vermageringspreparaten zijn te koop bij de drogist, apotheek, supermarkt en op internet. Ze worden vóór, na of in plaats van de maaltijd gebruikt.

Dieet Pillen

Welke soorten afslankmiddelen zijn er?

Er zijn tal van stoffen die als pil, poeder of drank worden aangeboden als afslankmiddel. Afslankmiddelen zouden het energieverbruik verhogen, lichaamsvet verbranden (bijvoorbeeld de zogenaamde ‘fatburners’), het hongergevoel verminderen of ervoor zorgen dat bepaalde voedingsstoffen niet meer door je lichaam worden opgenomen.

Dieetpillen met vocht afdrijvend effect

Een groot deel van de afslankmedicijnen bevat ingrediënten die vochtafvoerende effecten hebben. Meestal zijn deze gebaseerd op natuurlijke extracten. Populaire stoffen zijn kurkuma, selderij en koriander. Meestal zorgen dergelijke stoffen ervoor dat ze ook afvalstoffen in je lichaam zuiveren.

Dieetpillen met voedingsvezels

Dieetpillen op basis van voedingsvezels zijn ook erg populair. Op het moment dat voedingsvezels worden ingenomen (meestal een half uur voor een maaltijd), zwellen ze op. Dit betekent dat wanneer u begint met eten, u zich meer tevreden zult voelen. Als gevolg hiervan eet je uiteindelijk minder.

Vezel dieetpillen

Voedingsvezels werken zelf op deze manier. Maar waarom zou u geen natuurlijke voedingsvezels gebruiken, zoals de voedingsvezels die in bepaalde soorten groenten, volle granen en fruit voorkomen? In tegenstelling tot kunstmatige vezels in medicijnen voor gewichtsverlies, bevatten deze producten ook andere voedingsstoffen. Bovendien kunnen de voedingsvezels in afslankmiddelen niet altijd goed door de darmen worden verwerkt.

Dieetpillen die cafeïne of soortgelijke stoffen bevatten

Veel vetverbranders en dieetpillen hebben effecten op basis van cafeïne of vergelijkbare stoffen (zoals guarana). Deze stoffen versnellen uw stofwisseling en versnellen uw hartritme. U moet deze impact niet overschatten. Dit is een klein effect.

Dit zorgt ervoor dat je vet verbrandt. Je hoeft maar een klein beetje vet te verbranden en je lichaam heeft straks steeds meer cafeïne nodig om hetzelfde effect te bereiken. Je lichaam zal heel snel aan cafeïne wennen, dus je zult steeds meer cafeïne nodig hebben om hetzelfde effect te behouden. Als je al regelmatig koffie drinkt, zal de pil helemaal niet werken.

Doordat je ook de effecten van cafeïne gaat merken (je wordt alerter en opgewekter), raak je ook verslaafd. Dit betekent dat je niet zomaar kunt stoppen met het slikken van afslankpillen op basis van cafeïne. U zult het gebruik moeten uitfaseren.

Stimuleer de spijsvertering

Een ander soort afvalmedicijn heeft het effect van ontgifting, reiniging en stimulering van de spijsvertering. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je spijsvertering sneller verloopt en daardoor vet verbrandt. Je zult vaak verschillende onbekende namen en buitenlandse stemmen vinden onder de ingrediënten om gewichtsverlies te garanderen. In onderstaande lijst geven we enkele voorbeelden van pillen die de vetverbranding kunnen stimuleren, je kunt het negeren. Zoals eerder vermeld, is het belangrijkste om kritiek te leveren.

Is het moeilijk om medicijnen door te slikken?

Zelfs als het gemakkelijk lijkt, is het slikken van dieetpillen nog steeds een groot probleem om af te vallen. Als u bang bent dat uw keel door misselijkheid wordt bekneld, houdt u de pil in uw mond totdat u hem uitspuugt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit probleem op te lossen, zodat u kunt ontspannen, de angst voor verstikking kunt wegnemen en de pil gemakkelijk kunt laten glijden.

Maar nog makkelijker is het om een vloeibare afslankpil te slikken…
En die is er nu in de vorm van KetoX24. Het zijn de meest effectieve afslankdruppels van dit moment; ontdekt in Amerika.
Daarnaast worden deze druppels sneller en eenvoudiger in uw lichaam opgenomen dan capsules.

Een Pondje Minder - Dieetpillen & Tabletten
[joli-toc]