Een Pondje Minder - Dieet Pleisters

Dieet Pleisters

Een platte en strakke buik is niet voor iedereen weggelegd. Al eet en drink je nog zo gezond, al sport je twee keer per week, de buik is een lastige plek! Maar gelukkig zijn er hulpmiddelen die je helpen om wat af te slanken en een strakkere buik te ontwikkelen. Deze afslankpleister plak je op je buik, op een schone en droge huid. Hij is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Dieetpleisters zouden de perfecte oplossing zijn om af te vallen. Het enige dat je hoeft te doen is dagelijks een pleister op je schouder of schouderblad te plakken. Wat je ook doet, tv kijken of koken, de kilo’s vliegen eraf. In 30 dagen zou je 9 kilo kwijt zijn. Doordat je de pleister op de huid plakt, worden de ingrediënten snel opgenomen in het bloed. De pleisters zorgen ervoor dat je minder trek hebt, het stimuleert de stofwisseling, ondersteunt de hormoonbalans, geeft extra energie, stimuleert de vetverbranding en het ondersteunt de afvoer van overtollig water en van giftige stoffen uit het lichaam. Door al deze punten val je dus af. Het product is vooral handig voor mensen die een druk bestaan hebben. Deze mensen hoeven bijvoorbeeld niet te denken aan het innemen van pillen.

Perfect?

Dit lijkt het perfecte dieet. Afvallen zonder er zelf verder iets voor te hoeven doen. Het is alleen minder effectief en gezond als de producenten beweren. Ten eerste is nergens bewezen dat het product echt werkt. Alleen de pleisters opplakken voor effect zoals de producten zeggen is sowieso al niet genoeg. De pleisters kunnen wellicht helpen om af te vallen, maar daarnaast zul je toch echt je levensstijl moeten veranderen.

Jojo-effect met Dieetpleisters

Je moet je eetgewoontes aanpassen en ook meerdere malen gaan sporten in de week naast het plakken van pleisters. Stel dat de pleisters werken en je valt af, dan nog is de manier van afvallen erg ongezond. Als je in korte tijd veel kilo’s verliest en dan stopt met het dieet, komen de kilo’s er net zo snel weer aan. Het resultaat is dus maar tijdelijk. Dit veroorzaakt het vaak voorkomende ‘jojo-effect’, waar niemand op zit te wachten.

Wil je het toch proberen?

Het lijkt dus een hele makkelijke manier om af te vallen. Maar het heeft dus nadelen.

de dieetpleisters zeer schadelijk zijn voor je gezondheid. Zo zijn er meerdere gevallen bekend die door het gebruik van de dieetpleisters een versnelde schildklier hebben gekregen en hierdoor jarenlang aan de medicijnen moesten. De dieetpleisters bevatten namelijk extracten van blaaswier met een hoog gehalte aan jodium. De pleisters willen de stofwisseling stimuleren door de schildklier te verzadigen met jodium. Dit kan zorgen voor een versnelde schildklier.

Een Pondje Minder - Dieet Pleisters
[joli-toc]