Elke hap telt.

Het boek De Keto revolutie is geschreven door Mitchel van Duuren. Hij heeft meerdere bestsellers op zijn naam staan en is geen onbekende in de dieet wereld.
De Keto Revolutie is geschreven voor iedereen die graag snel wilt afvallen zonder te veel moeite te hoeven doen.

De Keto Revolutie is een eetpatroon die er voor zorgt dat je op je streefgewicht komt en het zorgt ervoor dat je je fysiek en mentaal optimaal voelt.

Wat is een Ketogeen dieet?

Het is dé hype in Amerika om snel vet te verliezen.

Het ketogeen dieet bevat een minimaal aantal koolhydraten. Op deze manier gaat je lichaam op een effectieve manier vet verbranden. Doordat je lichaam de vetten die je consumeert naar je lever stuurt en deze het vervolgens omzet in energie blijft je lichaam langdurig actief zonder dat je je moe voelt.
Dit dieet houdt in dat je veel eiwitten en vetten consumeert, maar aanzienlijk weinig koolhydraten.

De naam ketogeen is afgeleid van “ketose”. Dit is een proces dat er voor zorgt dat je lichaam actief blijft als je weinig koolhydraten consumeert. In principe bevat je lichaam niet genoeg glucose om het in energie om te zetten. Dus gaat je lichaam ketogenen generen. Deze werken weer als een energiebron voor je lichaam, waardoor dit dieet dus een goede optie is om op korte termijn veel af te vallen.

Het ketogeen dieet zorgt ervoor dat je weinig koolhydraten consumeert. Wat de meest voorkomende oorzaak van aankomen is. Dit komt omdat suiker je het grootste deel van de tijd “hongerig” maakt.

Wanneer je weinig koolhydraten consumeert, maar meer aandacht besteed aan het eten van proteïne en vet, zorg je ervoor dat je lichaam geen hongerig gevoel heeft. In plaats daarvan gebruikt het de vetten om de honger tegen te gaan en je actief en sterk te houden.

De Keto Revolutie

Wil jij ook snel een gemakkelijk afvallen? Bestel dan nu De Keto Revolutie en behaal je doel!

Starten met het Ketogeen Dieet

Wat is het verschil tussen een Keto Revolutie en een koolhydraatarm dieet?
Het lijkt inderdaad veel op een koolhydraat arm dieet, maar het verschil is dat je met een Ketogeen dieet maar 20 tot 50 gram koolhydraten per dag mag eten. Met een koolhydraatarm dieet ligt dit aantal op 50 tot 150 gram.

Bij een Ketogeen dieet gaat je lichaam vetten gebruiken als brandstof je vetcellen zullen tijdens de verbranding vetzuren gaan loslaten, deze worden weer door je lever omgezet in Ketonen.
Als je dus weinig tot geen koolhydraten eet zal je lichaam vet gaan gebruiken als brandstof in plaats van de glucose uit koolhydraten.

De Keto Revolutie door Mitchel van Duuren.

Mitchel van Duuren is de auteur van De Keto Revolutie. Hij is al twaalf jaar actief binnen deze branche. Hiernaast heeft hij ook nog zijn eigen bedrijf wat zich bezig houd met gezonde supplementen.

Misschien komt de naam Mitchel van Duuren je wel bekend voor. Hij is niet bepaald een onbekende in de wereld van voeding en een gezonde lifestyle. Hij heeft meerdere receptenboeken geschreven en is de man achter het Paleo dieet.

Wat kun je bereiken met De Keto Revolutie?

Ieder mens is anders, dus er kan niet precies gezegd worden hoeveel kilo je per week af zal gaan vallen.
Het is wel bewezen dat een ketogeen dieet één van de meest effectieve diëten is. Het richt zich niet álleen op afslanken maar ook op een gezonde levensstijl voor de langere termijn. 

Je voelt je fysiek en mentaal fitter. 

Je energie is in balans doordat je geen snelle koolhydraten binnen krijgt, maar je lichaam energie haalt uit vetten en mineralen. Zo heb je de hele dag een hoog energie niveau.

De Keto Revolutie

Wat bied het Keto Revolutie pakket?
Het Keto Revolutie boek

In het pakket zit het 77 pagina’s tellende ebook ‘De Keto Revolutie’ In dit boek word je duidelijk uitgelegd wat een Ketogeen dieet precies is en wat je ervan kunt verwachten.
Intermittent Fasting Handboek

Het Intermittent Fasting Handboek is het tweede product wat in het pakket zit. Het leuke hieraan is dat Mitchel van Duuren het Ketogeen dieet combineert met Intermittent Fasting. Intermittent Fasting houdt in dat je een periode eet en een periode aan het vasten bent. Als je dit op de juiste manier toepast in combinatie met het Ketogeen dieet verbrand je nog sneller vet, wat het afslank proces zal versnellen.
21 dagen Keto Revolutie Kookboek.

Dit boek bevat meer dan vijftig koolhydraatarme recepten. Ze zijn makkelijk en snel klaar te maken én ze zijn ook nog eens lekker.
Maaltijdplanners en boodschappen lijstjes.

Net zoals bij alle andere dieet en receptenboeken ontvang je maaltijdplanners en boodschappenlijstjes.
De Keto Revolutie videocursus.

Als laatste krijg je een videocursus. Hierin wordt alles nogmaals uitgelegd. In twintig video’s wordt verteld wat een Ketogeen dieet precies is en wat het voor jou kan betekenen.

Wat is de prijs van De Keto Revolutie?

Je hebt verschillende pakketen. Hieronder zal ik uitleggen wat elk pakket bevat en wat de prijs ervan is.

De Keto Revolutie

Wat bied het Keto Revolutie pakket?

Het Keto Revolutie boek

In het pakket zit het 77 pagina’s tellende ebook ‘ De Keto Revolutie’ In dit boek word je duidelijk uitgelegd wat een Ketogeen dieet precies is en wat je ervan kunt verwachten.

 

Brons ( Digitaal ) 27,-

 • Het boek De Keto Revolutie
 • Het Intermittent Fasting Handboek

Zilver ( Digitaal ) 37,-

 • Het boek De Keto Revolutie
 • Het Intermittent Fasting Handboek
 • Het Keto Revolutie Receptenboek
 • 21 Dagen Maaltijdplanners + Boodschappenlijstjes

Goud ( Digitaal ) 67,-

 • Het boek De Keto Revolutie
 • Het Intermittent Fasting Handboek
 • Het Keto Revolutie Receptenboek
 • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes
 • Keto ( Videocursus 20 + )

Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes

(waarde: €27)

Nadat we duizenden Nederlanders en Belgen hebben getransformeerd met onze challenges hebben we een aantal dingen geleerd over hoe we tot échte verandering kunnen komen bij onze klanten.

En dit begint bij het geven van een maaltijdplanning die je gewoonweg kunt volgen zonder moeite.

Op deze manier zul je sneller resultaat zien omdat je direct aan de slag kunt. Alles is al gedaan voor je, je hoeft slechts onze bestanden te openen en je kunt beginnen!

De Keto Revolutie is een digitaal product wat je krijgt toegestuurd in PDF vorm. Daarnaast krijg je ook toegang tot een besloten ledenomgeving waar je de video’s kunt bekijken. Je hebt ten alle tijden de mogelijkheid om de bestanden naar je harde schijf te kopiëren.

Op de website staat dat je als klant verzekerd bent door de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Mocht je een pakket willen bestellen heb je 60 dagen de tijd om je geld terug te claimen als je niet tevreden bent met het digitale programma of niet de resultaten behaalt waarop je had gehoopt.

Ervaringen van anderen.

Hieronder ervaringen die ik tegen kwam op internet. Deze mensen gingen u voor.

 

Voordelen van De Keto Revolutie.

 • 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Lekkere en gevarieerde recepten
 • Ruim aanbod materiaal en informatie
 • Leuk om te combineren met Intermittent Fasting
 • Effectieve manier om snel lichaamsvet te verbranden

Nadelen van De Keto Revolutie

 • Als je een vrij actieve levensstijl hebt is een Ketogeen dieet niet echt geschikt.
 • Keto-griepverschijnselen De eerste week tot weken kun je last hebben van buikpijn, misselijkheid, en duizelijkheid. Dit komt omdat je lichaam moet wennen aan de plotselinge omgang.
 • Het pakket is digitaal en er zijn dus ook geen paperbacks of hardcovers beschikbaar.

Waar kun je de Keto Revolutie bestellen?

Het is bewezen dat het Ketogeen dieet en in het bijzonder de Keto Revolutie goed werkt! Verschillende studies laten zien dat het Ketogeen dieet helpt om snel vet te verbranden en gewicht te verliezen.
Dus als jij het de Keto Revolutie wil proberen om op een snelle en leuke manier af te vallen, zou ik dat zeker aanraden.

Het is bewezen dat het Ketogeen dieet en in het bijzonder de Keto Revolutie goed werkt! Verschillende studies laten zien dat het Ketogeen dieet helpt om snel vet te verbranden en gewicht te verliezen.
Dus als jij het de Keto Revolutie wil proberen om op een snelle en leuke manier af te vallen, zou ik dat zeker aanraden.