Een Pondje Minder - Herbalife

De Beste Vetkillers

Je hoort de laatste tijd alleen nog maar berichten over koolhydraten en eiwitten. Toch moeten we het effect van vet niet uitsluiten. Onlangs is er een handig boek verschenen waarin wordt uitgelegd hoe je op 50 doeltreffende manieren vet in je dagelijkse voeding kunt verminderen.

Wat is een vetkiller precies?

Voordat je nu meteen pen en papier tevoorschijn haalt om gretig aantekeningen te maken, laten we eerst eens kijken aan welke criteria een vetverbrander moet voldoen om zijn naam waar te maken. Fet killers zijn natuurlijke voedingsmiddelen met ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de vetverbranding stimuleren – en het zo dus gemakkelijker maken om af te vallen.

Manieren om vet kwijt te raken

In de westerse wereld eten de meeste mensen iedere dag te veel en te vet. Vaak zonder er zelf erg in te hebben en dat terwijl je met de juiste informatie je een stuk minder vet kunt eten. Dit kan met 50 doeltreffende manieren om het vet in je dagelijkse voeding te verminderen en hierdoor overtollige kilo’s kwijt te raken.

Bijna de helft van de bevolking is te dik. Steeds meer mensen beginnen enthousiast aan een dieet, maar de kilo’s die ze verliezen komen er later meestal weer aan. Om uw gewichtproblemen op een duurzame en gezonde manier aan te pakken, moeten je eetgewoonten veranderen.

Mensen die te veel wegen, beseffen dat meestal wel. Ze weten ook dat ze er iets aan moeten doen. Vaak hebben zij al diverse keren geprobeerd. Maar zonder succes. De fout is dat zij één of ander dieet hebben gevolgd dat uiteindelijk niet vol te houden was. In het begin lukt het wel, maar na verloop van tijd vervalt men weer in de oude eetgewoonten.

Citrusvruchten

Citrusvruchten staan bekend als immuun booster en bevatten ontzettend veel vitamine C. De vitamine C in citroenen helpt echter niet alleen bij een verkoudheid, maar zorgt ook voor een verhoogde aanmaak van het hormoon noradrenaline. Deze boodschapperstof kan onder andere de vetverbranding stimuleren en geeft citroenen de titel vet killer.

Vitamines - Citroen

Grapefruit

We blijven nog even bij de citrusvruchten, want de bittere grapefruit behoort ook tot de nummer één van de vetkillers. Vind je de smaak te bitter? Dat is ‘ie zeker. Maar het zijn juist die bittere stoffen in de grapefruit die voorkomen dat het eerder met de voeding ingenomen vet zich ophoopt. Maar natuurlijk is het eten van één grapefruit nog geen vrijbrief om eindeloos vetrijke maaltijden te kunnen eten. Voor het grootste effect: eet het vruchtvlees van een grapefruit aan het einde van een maaltijd.

Grapefruit

Meer natuurlijke Vetkillers

Alle natuurlijke vetkillers op een rij. Een pondje minder heeft ze voor u opgesomd.

Een Pondje Minder - Herbalife
[joli-toc]